Toyota introduce actualizări pentru Prius PHV în Europa: 5 locuri și nuanțe de caroserie noi

Toyota lansează un set de îmbunătățiri tehnice pentru modelul Prius PHV, versiunea plug-in hybrid a renumitului model, comercializat în Europa. Niponii nu au modificat designul exterior Prius, or un facelift ar urma să-și facă apariția peste câțiva ani, în schimb noii clienți vor beneficia de câteva îmbunătățiri tehnice și o listă mai mare de opționale.
Până în prezent, indiferent de nivel de echipare, modelele Prius PHV comercializate în Europa puteau adăposti la bord doar 4 persoane – bancheta din spate oferea două locuri, pe centru fiind poziționată o cotiră statică cu suport pentru pahare. Actualizarea aduce o cotieră retractabilă, integrată în spătar, și un loc adițional pentru cel de-al cincilea pasager. Lista nuanțelor de caroserie a fost suplinită cu o nouă nuanță de negru metalizat, denumită Galaxy Black. Jantele standard pot fi înlocuite cu unele noi, de 17 țoli, cu design proaspăt. La interior este disponibilă o nouă variantă de tapiserie textilă.
De menționat, că varianta plug-in hybrid Prius Prime, comercializată în SUA și Japonia a primit o banchetă spate cu 5 locuri ceva mai devreme, pe când varianta europeană Prius PHV debutează în această configurare abia acum. În Europa Prius nu este la fel de popular precum în SUA – pe parcursul anului 2018 clienții europeni au achiziționat doar 12,253 modele Prius, în versiuni Hybrid și Plug-In Hybrid, în timp ce în SUA în aceeași perioadă modelul a fost comercializat într-un număr de 87,591 unități. Printre principalele motive ale vânzărilor modeste se enumeră prețul piperat pentru Prius în Europa, unde prețul pentru varianta de bază pornește de la 28,400 euro, pe când pentru versiunea Prius PHV clienții au de plătit cel puțin 37,550 euro.
0
1,631
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!