Alpina a transformat noul BMW Seria 3 Touring într-un break demențial. Prima imagine

Atelierul de tuning Alpina a publicat prima imagine de teasing cu break-ul demențial creat pe baza noului BMW Seria 3 Touring. Alpina B3 va marca premiera publică în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, unde tunerii vor oferi toate informațiile despre modificările oferite. Cel mai probabil break-ul se va alege cu modificări estetice și tehnice.

Alpina B3 se dorește a fi un BMW M3 Touring, or tunerii pregătesc un bolid demențial cu doza de practicism oferită de producător. Break-ul va primi modificări exterioare cu elemente mai agresive, dar și modificări consistente la nivel de substrat tehnic.
Potrivit primelor informații, Alpina B3 va avea la bază motorizarea de top M340i Touring, care are sub capotă benzinarul de 3.0 litri cu 374 CP și 500 Nm. Cel mai probabil, monstrul Alpina va dezvolta peste 400 CP.

Pe lângă B3 Touring la evenimentul de la Frankfurt tunerii vor prezenta versiunile modificate ale SUV-urilor XD3 și XD4 cu propulsoare turbodiesel, dar și un al break, B5 biturbo Touring.
0
2,331
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!