Hot-hatch-ul Hyundai i30 N primește o versiune specială, Project C. Ce noutăți au pregătit sud-coreenii?

La scurt timp după premiera mondială a noului i30 N, care a pus bazele creării noului segment de modele de performanță în cadrul constructorului sud-coreean, Hyundai prezintă o versiune specială, mai performantă, a hot-hatch-ului său – Project C. Deși unitatea de propulsie, aparent, nu a suferit prea multe modificări comparativ cu versiunile de serie i30 N, noua versiune indică performanțe îmbunătățite grație modificărilor aplicate la nivel de caroserie și suspensie.
Așadar, benzinarul turboaspirat de sub capota Hyundai i30 N Project C livrează același nivel de putere de 275 CP, precum și anterior. În schimb, constructorul a aplicat modificări la nivel de caroserie, în urma cărora aceasta a devenit mai rigidă și mai ușoară. Totodată, constructorul raportează utilizarea pe scară largă a elementelor de caroserie din fibră de carbon. Suspensia a beneficiat de amortizoare și arcuri noi, care au dus la o micșorare a gărzii la sol. La nivel de design exterior viitorul Project C se va mai distinge prin jantele originale de 19 inch, mai ușoare, și sigle de culoare portocalie, în schimbul celor albastre, distinctive pentru seria N.
Premiera publică a noului Hyundai i30 N Project C va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an, iar atunci constructorul din Coreea de Sud va oferi și mai multe informații despre noua interpretare a hot-hatch-ului compact. Project C va fi o versiune destinată în exclusivitate clienților europeni, iar tirajul va fi limitat la un total de 600 unități.
0
1,401
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!