Noul model care vine să "introducă noi standarde în segment" pregătit de Hyundai este compacta i10

Hyundai a prezentat prima schiță oficială cu noua generație i10 – modelul care ar veni să "introducă standarde noi în segment" pe piața europeană. Premiera publică în Europa va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an, iar ulterior compacta urbană va fi lansată pe piață. Deocamdată constructorul nu a specificat cum noul model își propune să revoluționeze piața, însă câteva detalii despre noul i10 s-au "strecurat", totuși, în spațiul web.

Potrivit schiței oficiale, care dezvăluie designul exterior al noului Hyundai i10, noua generație a compactei urbane va avea un aspect complet revizuit, cu o grilă frontală masivă și multe muchii ascuțite, care emană agresivitate și astfel și-ar dori să atragă în lista clienților cumpărătorii mai tineri.
De altfel, la nivel de design exterior Hyundai i10 pare să se inspire mult de la noile crossover-e compacte din gama constructorului sud-coreean.

Compacta urbană va debuta cu o listă generoasă de sisteme de siguranță activă, incluse standard chiar și în versiunile incipiente, printre care sistemele de menținere a benzilor de circulație și sistemul automatizat de frânare de urgență. Totodată, Hyundai i10 va învăța să monitorizeze starea șoferului, dar și va oferi posibilități vaste de conectivitate la bord prin intermediul noului sistem multimedia, printre care conexiuni Apple CarPlay și Android Auto.
0
1,290
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!