Primele imagini cu interiorul viitoarei generații Mercedes-Benz C-Class! Planșă de bord absolut nouă

Primele imagini "spion" cu interiorul viitoarei generații Mercedes-Benz C-Class au fost publicate în web. Noul model va avea o planșă de bord regândită și nu va prelua limbajul stilistic de la actuala gamă Mercedes-Benz, cu ecran al sistemului multimedia și cadrane de bord digitale "unite" într-un singur element.
Astfel, noul C-Class va avea în continuare un ecran dedicat pentru afișajele șoferului cu design asemănător actualelor Mercedes-Benz A-Class. Consola centrală va fi dominată de ecranul sistemului multimedia, situat mai jos de prizele de aer ale sistemului de climatizare. Mai jos se vor situa comenzile tactile ale sistemului de climatizare, cu minim de comenzi tradiționale cu butoane.
De altfel, o asemenea arhitectură a bordului va avea și noua, cea de-a șaptea generație Mercedes-Benz S-Class, care urmează să debuteze în viitorul apropiat. Astfel, C-Class va repeta din nou limbajul stilistic al navei amiral. Sub capota noului C-Class se vor situa unități pe benzină și motorină și toate vor lucra în tandem cu sistemul electric mild-hybrid EQ Boost. Nu vor lipsi nici versiunile clasice hybrid și plug-in hybrid. Premiera noului C-Class este așteptată în cea de-a doua jumătate a anului viitor.
0
1,805
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!