Volkswagen Golf 8 parcurge ultimele etape de teste până la premieră. Informații și imagini noi

Cea de-a opta generație Volkswagen Golf se pregătește de debutul mondial. Germanii au anunțat lansarea etapei finale de teste și a publicat o primă imagine oficială cu noul model, ascuns sub peliculă protectoare care, însă nu acoperă în întregime toate elementele de design, astfel încât poate fi observat limbajul stilistic conservativ al noului hatch.

Astfel, Volkswagen Golf 8 va adopta un design nou, cu elemente exterioare modificate, dar executate într-un limbaj stilistic familiar actualei game de modele germane. Bara de protecție față va integra o grilă generoasă pe partea inferioară și un calandru de dimensiuni mai compacte, dominat pe centru de noua siglă a constructorului german, care pentru prima dată va fi preluată de viitorul Golf 8.
Noul logo va fi prezentat în luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, însă premiera noului Golf va avea loc, cel mai probabil, mai târziu în această toamnă, în cadrul unui eveniment dedicat, or Golf este unul dintre cele mai importante modele din gama Volkswagen.

Lansarea pe piață va avea loc până la finalul acestui an. Deși constructorul nu oferă detalii despre viitoarea generație a compactei, în spațiul web s-au "scurs" anterior informații despre Golf 8. Astfel, noua generație a celui mai solicitat Volkswagen va oferi funcții autonome extinse și întreg setul de sisteme de siguranță activă din dotarea constructorului. Noul Golf va fi oferit cu motoare pe benzină, pe motorină, dar va avea și versiuni electrificate, plug-in hybrid și 100% electrice.
0
2,056
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!