Update cu cauzele preliminare ale accidentului: impact grav în sectorul Buiucani al capitalei! Cel puţin o persoană a decedat

30 Septembrie 2019, 16:08
Denis Godorozea cu referire la Agora.md
UPDATE 16:52

INP a publicat un comunicat de presă succint cu cauzele preliminare ale accidentului. Potrivit poliţiei, şoferul de la volanul SUV-ului Porsche Cayenne circula cu viteză excesivă şi a neglijat semnalul de interdicţie a semaforului în intersecţie.
Poliţia comunică că în urma impactului 20 pasageri din troleibuz au fost transportaţi la spital. Pasagerul de la bordul Porsche Cayenne a decedat pe loc, iar şoferul se află în stare gravă la spital.
Accident teribil în sectorul Buiucani din Capitală. Un troleibuz a fost tamponat de un automobil şi, drept urmare, a intrat în mulţime pe strada Alba Iulia din capitală. La faţa locului se află un echipaj SMURD.

Accidentul s-a produs în intersecţia bd. Alba Iulia şi str. Onisifor Ghibu în după-amiaza zilei de azi. Un Porsche Cayenne s-a izbit violent de troleibuz, însă la moment nu se cunoaşte cine se face vinovat de accident, puterea impactului sugerează, însă, că SUV-ul avea viteză excesivă.
Potrivit informaţiilor distribuite de Agora.md, în urma impactului o persoană a decedat, iar alte 18 au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care pasagerii vehiculului de model Porsche Cayenne, dar şi pasagerii troleibuzului.
Contactat de Agora.md directorul Regiei Transport Electric a relatat că troleibuzul circula pe bd. Alba Iulia şi a pornit la culoarea verde a semaforului şi apoi a fost tamponat violent de SUV din partea dreaptă, care venea de pe str. Onisifor Ghibu.
Din imaginile postate pe reţelele de socializare putem vedea că airbag-ul şoferului, integrat de regulă în volanul maşinii, nu s-a deschis în urma impactului la acest Porsche Cayenne, ceea ce înseamnă că airbag-ul ar putea chiar lipsi la bordul maşinii, după un impact anterior. De altfel, adesea escrocii specializaţi pe reabilitarea automobilelor accidentate pentru a economisi din mijloace băneşti recurg la modalităţi de "reparaţie" mai puţin legale, sau chiar criminale, alegând să instaleze mostre în locul airbag-urilor deschise, astfel încât acestea lipsesc complet!
0
3,216
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!