Cum a fost la Distinguished Gentleman’s Ride, cel mai distins eveniment moto al anului din Moldova

30 Septembrie 2019, 12:52
Denis Godorozea
Ieri la Chişinău a avut loc cel mai distins eveniment moto al anului — Distinguished Gentleman’s Ride. Colegul şi aventurierul nostru, Dan Untură, care este şi unul dintre organizatorii evenimentului în Moldova, a relatat despre cum a avut loc petrecerea şi a publicat câteva imagini de la eveniment.
Distinguished Gentleman’s Ride este o cursă anuală cu motociclete clasice şi istorice, însă aici pot avea acces şi proprietarii modelelor moderne, customizate, cu aspect retro, şi motociclete cu ataş, care sunt foarte răspândite printre pasionaţii de motociclete din ţara noastră. La cea de-a treia ediţie la Chişinău au participat peste 75 persoane, evenimentul având loc simultan în circa 650 oraşe din întreaga lume, unde au participat peste 120 mii motociclişti.
Distinguished Gentleman’s Ride îşi are începutul în anul 2012, în oraşul Sidney din Australia. Timp de 7 ani evenimentul s-a răspândit în întreaga lume, pentru ca timp de ultimii 3 ani să capete proporţii extrem de mari şi în ţara noastră, graţie societăţii unite de motociclişti şi organizatorilor inspiraţi.
Scopurile de bază a evenimentului este de a populariza cultura moto şi de a promova un condus respectuos. Totodată, participanţii au posibilitatea de a dona mijloace băneşti în scopuri caritabile, pentru fundaţiile de combatere a cancerului de prostată şi probleme mintale la bărbaţi, iar ediţia din anul 2018 a adus donaţii de peste 6.2 milioane de dolari pentru fundaţiile de caritate.
0
2,322
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!