Fiabilitate excepţională: în SUA a fost găsită o Honda Civic cu parcurs de peste 1.6 milioane de kilometri!

25 Septembrie 2019, 08:36
Denis Godorozea
Fiabilitatea maşinilor nipone a fost din nou confirmată de un exemplar de excepţie Honda Civic, găsit în SUA. Sedanul din imagini are în prezent un parcurs de 999,999 mile, echivalentul a 1,609,000 kilometri, iar cele mai importante componente, precum unitatea de propulsie, sunt originale, exact aceleaşi cu care maşina a părăsit uzina de producţie!
Imaginile şi informaţia despre sedanul nipon au fost publicate pe reţeaua de socializare Facebook de utilizatorul HondaPro Jason, astfel nu se cunosc prea multe detalii despre actuala stare şi intervenţiile aplicate automobilului, însă sursa precizează că acest Civic a fost produs în 2005, iar timp de cei 14 ani de exploatare şi un parcurs de peste 1.6 milioane kilometri proprietarul a reuşit să păstreze în stare funcţională atât motorul, cât şi cutia de viteze. În toţi aceşti ani automobilul a fost deservit la acelaşi service, Matthews Honda din oraşul Marion, statul Ohio.
În comentariile postării de pe Facebook, persoane ce cunosc mai multe despre respectiva Honda Civic au relatat că timp de 14 ani de exploatare proprietarul a schimbat starterul, unitatea de control a motorului şi garnitura de chiulasă.
1
3,413
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!