Într-un singur week-end INP a documentat 50 şoferi în stare de ebrietate la volan!

23 Septembrie 2019, 12:37
Denis Godorozea
Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) a publicat statistica alarmantă a activităţii inspectorilor pe drumurile din ţară în acest week-end. Forţele de ordine raportează un număr grav de încălcări ale RCR documentate în această perioadă, printre care şofatul în stare de ebrietate şi depăşirea limitei legale de viteză.

Între 20 şi 23 septembrie 2019 inspectorii de patrulare au depistat peste 800 încălcări comise de şoferii din Moldova. Una dintre cele mai răspândite şi grave încălcări este depăşirea limitei de viteză — 470 cazuri documentate de inspectori. Totodată, în acest week-end a fost înregistrat un număr dramatic de şoferi documentaţi pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate, pentru această încălcare fiind documentate 50 persoane!
În aceeaşi perioadă inspectorii de patrulare au sancţionat 113 şoferi pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere, printre care 57 şoferi nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. În week-end s-au produs 24 accidente rutiere grave, soldate cu 6 persoane decedate şi 26 persoane traumatizate.
0
981
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!