Premieră mondială: noua generație Audi RS7 Sportback debutează cu un sistem de propulsie mild-hybrid

Audi prezintă în premieră mondială noua generație a supercar-ului RS7 Sportback. Varianta de performanță de top a coupe-ului cu patru uși german primește pentru prima dată un sistem de propulsie mild-hybrid, cu benzinar generos sub capotă și un generator starter. Astfel, noul model surprinde cu performanțele sale fiind și un model eco-friendly.
Audi RS7 Sportback primește un set de elemente exterioare extrem de agresive, care să accentueze caracterul său dinamic, cu incizii de aer mari și un splitter frontal integrat în bara de protecție față, praguri laterale evazate și un difuzor generos cu două terminații imense ale sistemului de evacuare integrate în bara de protecție spate. La interior clienții vor beneficia de un volan sport tapisat cu Alcantara și inserții din fibră de carbon, scaune sport tapisate cu piele cu cusături contrastante și lumină ambientală de culoare roșie.
Noul RS7 Sportback este propulsat de un sistem mild-hybrid, ce are la bază benzinarul 4.0 TFSI V8, asistat de un generator starter. Sistemul de propulsie este capabil să genereze 600 CP și 800 Nm cuplu maxim, disponibil între 2,050 și 4,500 rpm. În această ipostază coupe-ul cu patru uși poate accelera până la 100 km/h în doar 3.6 secunde, având o viteză maximă de 250 km/h, limitată electronic. Cu pachetul Dynamic viteza maximă este extinsă până la 280 km/h, iar packetul Dynamic plus va aduce o viteză maximă de 305 km/h.
Generatorul-starter de 48V din cadrul sistemului mild-hybrid poate opri motorul termic într-un regim de rulare lejer la viteze de sub 22 km/h, în timpul frânării. Totodată, motorul termic poate fi oprit la viteze între 55 și 160 km/h într-un regim de condus calm.
Standard Audi RS7 Sportback este echipat cu suspensia adaptivă, similară celei utilizate de noul RS6 Avant, iar opțional este disponibilă suspensia Dynamic Ride Control (DRC) și sistemul dynamic all-wheel steering, cu punte spate ce poate vira în aceeași direcție cu roțile punții față într-un condus dinamic dar și asigură o manevrabilitate excelentă într-un spațiu restrâns virând în direcția opusă roților față.
1
3,727
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!