(VIDEO) Tesla a lansat Software Version 10.0 - cea mai amplă actualizare de soft pentru electromobilele sale

30 Septembrie 2019, 10:11
Denis Godorozea
Sistemul multimedia de la bordul electromobilelor Tesla a beneficiat de cea mai amplă actualizare de soft wireless. Noul Software Version 10.0 include actualizări pentru sistemul de infotainment, cu noi aplicaţii şi posibilităţi de divertisment, dar mai sunt prevăzute şi noutăţi importante pentru sistemele de siguranţă şi cel de pilot automat, dacă a fost inclus în echiparea electromobilului. Concomitent actualizarea este disponibilă pentru întreaga gamă de modele Tesla.

Una dintre cele mai importante noutăţi vine la nivel de sistem de pilot automat — electromobilele Tesla cu Software Version 10.0 au inclusă acum funcţia Start Summon, care prevede deplasarea automatizată a electromobilului în direcţia proprietarului din parcare. Astfel, şoferul nu mai este nevoit să se deplaseze singur spre electromobil, ci îl poate "chema" graţie noii funcţii.
Camerele de supraveghere incluse funcţionează acum şi în regim Dashcam şi Sentry Mode, precum o cameră de bord — imaginile video captate în timpul mersului sunt salvate într-o filă dedicată pe dispozitivul de stocare USB, iar ulterior clipurile mai vechi sunt şterse automat, dacă şoferul nu le descarcă de sine stătător.

Sistemul multimedia are inclus noul regim Joe Mode, menit să reducă volumul sunetului emis de notificările sistemelor de siguranţă sau notificări de multimedia. Conectivitatea HomeLink prevede acţionarea la distanţă a uşilor garajului de la bordul electromobilului, dar şi acţionarea geamurilor şi sistemului de climatizare ale automobilului prin intermediul ansamblului SmartHome.
Sedanul Tesla Model 3 are acces la Tesla Theater, care permite vizionarea materialelor video pe platformele Netflix, YouTube şi Hulu, însă funcţia este disponibilă doar când electromobilul este parcat. Ansamblul de aplicaţii de divertisment Tesla Arcade a fost suplinit cu jocul electronic Cuphead cu multiplayer Tesla Edition Cuphead, disponibil, de asemenea, doar în electromobilul parcat.

Amatorii de muzică vor fi răsfăţaţi de introducerea platformei Spotify la bordul Tesla, pe lângă Slacker Radio şi TuneIn, disponibile anterior. De altfel, acum şoferii şi cei de la bordul Tesla pot cânta graţie regimului Car-aoke inclus.
0
1,571
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!