Accident ca în filme în SUA: un bărbat a supravieţuit după ce peste 40 trunchiuri de copaci i-au străpuns maşina

23 Octombrie 2019, 08:51
Denis Godorozea
Un accident mai puţin obişnuit, parcă inspirat din filmele Final Destination, a avut loc în SUA: un şofer a tamponat un camion transportator de trunchiuri de copaci. În urma accidentului peste 40 trunchiuri au străpuns habitaclul automobilului, iar şoferul, care se afla singur în maşină, a supravieţuit!
Accidentul a avut loc cu câteva zile mai devreme în statul american Georgia. Potrivit informaţiilor oferite de ofiţerii de poliţie pentru postul CNN, greşeala comisă de şofer, care a provocat accidentul, până la urmă i-a şi salvat viaţa. Şoferul offroader-ului Nissan Xterra în timp ce conducea maşina s-a aplecat pentru a ridica un obiect personal, scăpat pe podeaua maşinii şi, astfel, acesta nu a observat că camionul din faţă a început a frâna.
Culmea este că şoferul offroader-ului a riscat să-şi distragă atenţia de la drum la o viteză relativ mare, or puterea impactului a fost suficient de mare pentru ca peste 40 de trunchiuri fixate în remorcă să fie proiectate în habitaclul maşinii din spate. Şoferul, însă, a rămas aplecat în timpul impactului şi astfel s-a ales doar că răni uşoare, or într-o poziţie normală la volan acesta ar fi fost strivit de trunchiurile masive.
La scurt timp forţele de ordine şi pompierii au intervenit pentru a salva bărbatul blocat în propriul automobil. Salvatorii au fost nevoiţi să taie peste 40 de trunchiuri pentru a elibera şoferul. Pe reţelele de socializare au fost ulterior distribuite informaţii precum că bărbatul a fost transportat la spital pentru o intervenţie chirurgicală, ce a durat circa 7 ore. Acesta s-ar fi ales cu o fractură a claviculei şi a câtorva oase. Acum viaţa bărbatului este în afara oricărui pericol.
0
1,530
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!