Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aşa va arăta versiunea actualizată Hyundai Accent: în China debutează sedanul Hyundai Verna facelift

22 Octombrie 2019 - 12:59
Denis Godorozea
Actuala generaţie Hyundai Accent se pregăteşte de un facelift de mijloc de carieră — aspectul exterior al sedanului comercializat în ţara noastră şi ţările CSI este prefaţat de versiunea sa chineză, denumită Verna, care revine pe piaţa din China după o pauză de doi ani. Sud-coreenii au pregătit modificări ample la nivel de design exterior pentru bestseller-ul său, iar designul exterior este inspirat de la modelele mai mari din gamă, în special modelele Elantra facelift şi noua generaţie Sonata.
Precum şi în cazul versiunii facelift a sedanului mai mare din gamă, Hyundai Elantra, noul Accent facelift va avea aproape toate elementele caroseriei modificate, printre care barele de protecţie, capota, farurile, blocurile optice spate şi capacul portbagajului. Silueta caroseriei şi portierele vor rămâne, însă, neschimbate. Mai puţine modificări vor interveni, de altfel, şi la interior.
Versiunea chineză Hyundai Accent/Verna va beneficia la bord de cadrane de bord digitale — cel mai probabil acestea vor fi oferite doar opţional pentru versiunile de top, însă în ţara noastră Accent ar putea să fie lipsit de această opţiune în totalitate. Ecranul sistemului multimedia integrat anterior în planşa de bord a cedat locul unui ecran de dimensiuni mai mari, în forma unei tablete, precum şi pe modelele mai mari din gamă.
Potrivit informaţiilor preliminare Hyundai nu a pregătit modificări la nivel de unităţi de propulsie. Dacă în China sedanul va fi oferit doar cu benzinarul aspirat natural de 1.4 litri, cu 100 CP şi 132 Nm la activ, atunci în ţara noastră modelul ar putea păstra şi benzinarul de top, de 1.6 litri, cu 123 CP şi 150 Nm la activ. Totodată, cel puţin în China cutia automată cu 6 rapoarte va fi înlocuită cu o cutie cu variaţie continuă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter