Bentley lansează pachetul cu surplus de individualizare Blackline pentru limuzina Flying Spur

11 Octombrie 2019, 14:17
Denis Godorozea
Bentley lansează pachetul de modificări decorative Blackline pentru limuzina Flying Spur. Acum cei mai pretenţioşi clienţi, ce-şi doresc un surplus de eleganţă şi individualizare în trafic vor putea bifa opţiunea cu elemente decorative speciale de culoare neagră la nivel de design exterior şi ambianţă interioară, or asta e singura problemă la achiziţia unei limuzine la preţ de câteva sute de mii de euro, nu? :)
La nivel de design exterior pachetul Blackline aduce suprafeţe de nuanţă neagră-lucioasă, în loc de cele cromate, precum calandrul, chenarele geamurilor laterale şi a blocurilor optice, inserţiile decorative de pe portiere, mânerele portierelor, chenarele inciziilor de aer, siglele şi terminaţiile sistemului de evacuare.
Afară de elementele decorative, Bentley Flying Spur Blackline va include jante originale de 21 ţoli, opţional fiind oferite şi jante de 22 ţoli. Pe lângă cele 17 nuanţe oferite standard, clienţii vor putea alege din noua gamă formată din 13 culori originale. Habitaclul poate fi ornamentat cu 15 variante de nuanţe pentru tapiserie şi inserţii.
Substratul tehnic nu este supus modificărilor al bifarea pachetului Blackline, însă, aşa cum oferă rivalii de la Rolls-Royce cu setul Black Badge. Sub capota limuzinei britanice se va situa unitatea standard W12 de 6.0 litri, ce livrează 635 CP şi se cuplează la cutia automată ZF cu 8 rapoarte.
De altfel, şi preţul pachetului Blackline pentru Bentley Flying Spur este unul foarte atractiv şi accesibil pentru proprietarii unor astfel de limuzine — în SUA acesta poate fi achiziţionat pentru suma de 4,735 dolari americani.
0
1,876
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!