Chevrolet a modernizat cea mai bestială versiune a pick-up-ului Colorado ZR2

10 Octombrie 2019, 14:46
Denis Godorozea
Cea mai bestială versiune a pick-up-ului Chevrolet Colorado, cu indicile ZR2, a beneficiat de actualizări proaspete de la constructorul american. Modelul dedicat aventurilor a primit modificări în drept cu designul exterior, dar aparent, nu a beneficiat de îmbunătăţiri la nivel de substrat tehnic.
La exterior Colorado ZR2 a beneficiat de o grilă frontală restilizată, cu inscripţia "Chevrolet" poziţionată central şi au mutat sigla companiei mai jos. Tot aici sunt bare de protecţie mai agresive, de dimensiuni mai mari. Clienţii vor avea posibilitatea să aleagă dintre noile seturi de jante, fiind disponibilă şi noua vopsea metalizată Sand Dune.
Americanii nu au oferit detalii despre substratul tehnic, însă cel mai probabil facelift-ul parvenit la doar doi ani de la lansare se limitează doar la modificările estetice. Amintim că Chevrolet Colorado ZR2 este propulsat de benzinarul V6, aspirat natural, cu o cilindree de 3.6 litri, ce livrează 312 CP şi 373 Nm.
Motorul se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte. Mai este disponibilă şi o variantă turbodiesel Duramax, de 2.8 litri, cu 4 cilindri, capabilă să ofere 181 CP şi tocmai 500 Nm. Această unitate se cuplează la cutia automată cu 6 trepte.
Premiera publică a variantei actualizate Chevrolet Colorado ZR2 va avea loc astăzi în statul american Nevada. Vânzările vor demara în SUA în prima jumătate a anului viitor, preţul orientativ fiind de 42.5 mii dolari americani.
0
1,275
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!