Crossover-ul coupe Mazda CX-30 vine în Moldova! Sâmbătă va avea loc premiera oficială în ţara noastră

17 Octombrie 2019, 13:49
Denis Godorozea
Unul dintre cele mai stilate SUV-uri din gama Mazda vine în Moldova. În acest week-end în ţara noastră va avea loc premiera şi lansarea oficială a noului crossover-coupe Mazda CX-30, iar Mazda Moldova invită la eveniment toţi fanii şi doritorii de a face cunoştinţă cu noul model.
Mazda CX-30 a debutat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul crossover s-a situat în gama niponilor între modelele CX-3 şi CX-5, oferind un aspect exterior mai dinamic, dar şi senzaţii tari în condus graţie substratului tehnic preluat de la noua generaţie Mazda3.
Anterior cei de la Mazda Moldova au afişat şi preţurile pentru noul crossover-coupe — Mazda CX-30 porneşte în ţara noastră de la 20 mii euro. Lista motorizărilor disponibile este identică cu cea oferită pentru Mazda3, pentru versiunea incipientă fiind prevăzută motorizarea mild-hybrid cu benzinar aspirat natural de 2.0 litri şi 122 CP la activ. Amatorii propulsoarelor diesel vor putea opta pentru motorul de 1.8 litri cu 116 CP, iar în vârful gamei s-a situat noul benzinar Skyactiv-X, în cadrul sistemului mild-hybrid, cu aprinderea benzinei prin compresie şi 181 CP la activ. Motoarele sunt disponibile atât cu cutii manuale, cât şi cu cutii automate. Standard crossover-ul are tracţiune faţă, cea integrală fiind oferită opţional pentru toate motorizările.
Doritorii de a descoperi noua Mazda CX-30 sunt aşteptaţi în showroom-ul oficial Mazda Moldova de pe strada Calea Ieşilor 10 din Chişinău, începând cu ziua de sâmbătă, 19 octombrie 2019, între orele 9:00 şi 16:00.
0
1,294
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!