(FOTO) O veveriţă ingenioasă a "depozitat" peste 200 nuci sub capota unui KIA Sorento în SUA

10 Octombrie 2019, 10:36
Denis Godorozea
Un caz pe cât de neobişnuit, pe atât şi de hazliu a avut loc în SUA cu câteva zile mai devreme — o femeie a descoperit un "depozit" de peste 200 nuci sub capota propriei KIA Sorento, aşezate cu grijă de o veveriţă chiar pe motorul maşinii. Culmea este că femeia a descoperit avuţia veveriţei abia după ce a parcurs cu maşina câţiva kilometri.
Cazul a avut loc în aceste zile în oraşul Pittsburgh, statul Pennsylvania, SUA. Proprietara acestui KIA Sorento a pornit dimineaţa la drum, însă după câţiva kilometri parcurşi la interior a pătruns miros nespecific, iar de sub capotă s-a făcut auzit un zgomot neobişnuit. Femeia şi-a telefonat soţul, care i-a sugerat să oprească pe marginea drumului pentru a verifica starea motorului. Văzând depozitul de sub capotă, femeia a expediat o poză soţului, care curând a venit la ajutor. Astfel, soţii au înlăturat de sub capota maşinii peste 200 nuci şi muşchi (plante). Ulterior, soţii au riscat să pornească motorul şi au plecat la service, pentru a verifica starea motorului.
Ulterior soţii au publicat imagini cu cele descoperite sub capotă pe reţeaua de socializare Facebook, iar într-un interviu au relatat că veveriţa nu a cauzat daune prea mari motorului. Totuşi, soţii au decis să defrişeze nucul din propria curte pentru a evita astfel de situaţii în viitor, deşi sfatul nostru ar fi să verifice, cel puţin, compartimentul de sub capotă înainte de a porni la drum. :)
1
2,564
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!