(FOTO) Viitorul BMW Seria 4 vrea să bată recordul la dimensiunile grilelor frontale

24 Octombrie 2019, 08:47
Denis Godorozea
Limbajul stilistic adoptat de noile modele BMW a devenit un subiect "fierbinte" în spaţiul web odată cu premiera noului SUV de top BMW X7, iar apariţia ulterioară a modelelor Seria 7 facelift şi Seria 4 Concept doar a mai încins spiritele. Mai târziu cu o reacţie în acest sens au venit chiar designerii constructorului bavarez, care au relatat că în ciuda "comentariilor" negative, BMW va dezvolta în continuare noul limbaj stilistic. Probabil, pentru că noile modele, ce urmează să debuteze în următorii doi-trei ani, deja au un desing exterior definit, finalizat, iar orice schimbare ar cauza noi cercetări în domeniul siguranţei şi coeficientului aerodinamic. Cel puţin, noua generaţie BMW Seria 4 va păstra limbajul stilistic lansat de X7.
Aşadar, nu dispunem de prea multe informaţii despre noul BMW Seria 4, premiera căruia este planificată pentru prima jumătate a anului viitor (sau mai devreme?), însă pe pagina wilcoblok a fost publicată o primă imagine "spion" cu noul coupe în versiunea de serie, care ne oferă câteva detalii despre aspectul exterior al modelului. Astfel, cea de-a doua generaţie Seria 4 va avea două grile IMENSE, aparent mai mari, decât cele cu care a debutat conceptul cu aceeaşi denumire. De altfel, trebuie să menţionăm, că ţinând cont de lipsa unor incizii de aer mai jos, în bara de protecţie faţă, aceste grile sunt "la locul lor", iar noul coupe se inspiră de la sportivele BMW din secolul trecut.
În context, important este faptul, că noul BMW Seria 4 se va distinge mult în materie de design de noile Seria 3 sedan şi Seria 8 Coupe. De sedan coupe-ul se va distinge prin blocurile optice aparent inspirate de la Seria 8, pe când de cel din urmă model se va distinge prin calandrul simţitor mai mare. Totuşi, strămoşul actualului model, Seria 3 Coupe mereu a fost un model special în gama bavarezilor.
0
1,802
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!