Legendarul Gelandewagen este gata de aventuri în offroad cu noul pachet de modificări livrat de BRABUS

29 Octombrie 2019, 17:11
Denis Godorozea
Atelierul BRABUS a pregătit un pachet de modificări exclusive de offroad pentru legendarul Gelandewagen — BRABUS Adventure. Deşi modificările oferite de tunerii germani sunt destinate aventurilor pe teren accidentat, departe de drumuri asfaltate, noul offroader nu exagerează cu echipamente exterioare spartanice şi poate fi utilizat într-un regim de exploatare zilnică şi în mediul urban, exact precum şi un Gelandewagen de serie.
La exterior offroader-ul legendar a beneficiat de un kit aerodinamic modificat, cu bare de protecţie şi arcuri laterale evazate, ornamente din fibră de carbon şi capotă cu incizii de aer generoase. Bara de protecţie faţă are inclus un troliu, iar pe plafon pot fi situate bagaje adiţionale graţie fixatoarelor speciale cu sistem de iluminare LED inclus. La posterior se regăseşte o roată de rezervă de offroad, o bară de protecţie fortificată şi o scară. Aspectul exterior este condimentat de jantele originale BRABUS Monoblock R de 20 ţoli, "încălţate" în anvelope de offroad cu dimensiuni 285/55 R20.
La interior scaunele au beneficiat de o tapiserie nouă din piele rezistentă, iar covoraşele standard au cedat locul unor originale, din piele, cu sigle BRABUS, aparent nepotrivite pentru o exploatare în offroad. Inserţiile decorative standard au fost înlocuite cu elemente din fibră de carbon, iar pedalele au fost acoperite cu plăci din aluminiu.
Pachetul de modificări BRABUS Adventure va fi disponibil pentru toţi deţinătorii unui G-Class de generaţie nouă, indiferent de versiune şi motorizare. Prototipul din imagini are la bază motorizarea G 350 d, care în urma modificărilor a beneficiat de un surplus de 44 CP şi 60 Nm, fiind capabilă acum de 330 CP şi 690 Nm. În această ipostază offroader-ul poate accelera până la 100 km/h în 7.2 secunde, având o viteză maximă de 202 km/h.
Ei bine, nu viteza şi performanţele unităţii de propulsie vor cuceri aventurierii, ci posibilităţile pe care le poate oferi BRABUS Adventure pe teren accidentat. Tunerii au pregătit amortizoare ajustabile noi din seria BRABUS Adventure, care oferă posibilitatea de a modifica garda la sol într-un diapazon de până la 40 mm. Inginerii declară că offroader-ul este capabil să urce în pantă la un unghi de 45 grade fără prea mult efort.
Cei de la BRABUS nu au anunţat preţul modificărilor oferite, însă cel mai probabil acesta poate varia mult în funcţie de modificările solicitate de client, în special în contextul în care atelierul german oferă un grad înalt de posibilităţi de personalizare. Totodată tunerii garantează o garanţie de 3 ani sau 100 mii kilometri pentru toate modificările introduse.
0
1,315
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!