Noua generaţie Porsche 911 Carrera primeşte în premieră o cutie manuală cu 7 trepte

31 Octombrie 2019, 14:32
Denis Godorozea
Noua generaţie Porsche 911 Carrera va fi disponibilă în premieră cu o cutie manuală cu 7 rapoarte. Constructorul din Stuttgart introduce noua opţiune pentru versiunile Carrera S şi Carrera 4S pentru cei ce-şi doresc o cutie manuală în schimbul celei automate, cu care supercar-ul a fost disponibil până acum, fără plăţi adiţionale.
Noua cutie manuală, pe lângă experienţe speciale apreciate de purişti, aduce şi o scădere a greutăţii supercar-ului cu circa 40 kg. Chiar şi aşa, coupe-urile şi decapotabilele 911 cu cutie manuală vor accelera mai lent, decât modelele cu motorizări similare, echipate cu cutia automată PDK cu 8 rapoarte. Astfel, coupe-ul cu cutie manuală accelerează până la 100 km/h în 4 secunde, în timp ce versiunea cu cutie automată şi pachetul opţional Sport Chrono inclus execută acelaşi exerciţiu în 3.3 secunde. În schimb, viteza maximă este aceeaşi — 307 km/h.
De menţionat că pachetul Sport Chrono va fi inclus standard pentru coupe-urile şi decapotabilele 911 Carrera S şi 911 Carrera 4S cu cutie manuală. Pachetul include o suspensie de performanţă resetată şi sistemul de launch control. La moment nu se cunoaşte dacă cutia manuală va fi oferită şi pentru versiunea incipientă.
0
2,630
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!