Noua generaţie Toyota Yaris a fost deconspirată în întregime! Primele imagini neoficiale

15 Octombrie 2019, 17:26
Denis Godorozea
În spaţiul web au fost publicate primele imagini neoficiale cu noua generaţie a hatchback-ului Toyota Yaris. Bestseller-ul nipon pe piaţa europeană va fi lansat pe parcursul anului 2020, iar aspectul exterior poate fi văzut în întregime graţie primelor imagini neoficiale.
Noua generaţie Toyota Yaris a primit un exterior modificat, inspirat de la modelele mai mari din gamă, având unele tangenţe chiar şi cu noua generaţie a sportcar-ului Toyota Supra. Precum şi anterior caroseria va putea fi bicoloră, iar versiunile de top vor dispune de semnături LED integrate în faruri şi blocurile optice spate.
Bara de protecţie faţă are integrată o grilă generoasă, amplasată central, cu două secţiuni cu faruri anti-ceaţă pe extremităţi. Posteriorul include un eleron integrat în hayon şi o inserţie masivă piano black pe partea de jos a barei de protecţie. Blocurile optice spate dispun de tehnologia LED şi un element orizontal masiv, aparent funcţional — o premieră în clasă.
Niponii nu au oferit detalii despre substratul tehnic al noului Yaris, însă potrivit informaţiilor preliminare compacta va avea la bază platforma modulară GA-B, derivată din TNGA, dezvoltată de niponi special pentru automobilele compacte. Sub capota noului Yaris se vor regăsi doar motoare pe benzină, iar în anumite versiuni acestea vor fi acompaniate de motoare electrice în cadrul sistemelor de propulsie hibridă.
0
1,821
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!