Premieră: Mercedes-Benz prezintă noua generaţie a camionului monstruos de offroad Zetros

23 Octombrie 2019, 16:11
Denis Godorozea
Mercedes-Benz prezintă în premieră mondială noua generaţie a camionului Zetros — un adevărat monstru de offroad, destinat livrărilor în zone cu teren accidentat, unde camioanele convenţionale nu au acces. Să vedem ce îmbunătăţiri au pregătit germanii!
Destinat în special pieţelor cu o calitate mai proastă a combustibilului, precum pieţele din Orientul Mijlociu, Africa sau America Latină, noua generaţie Mercedes-Benz Zetros este oferită în continuare cu propulsoare diesel de standarde Euro 3 şi Euro 5. Totodată, germanii au ţinut să îmbunătăţească caracteristicile de tractare şi puterea imensului propulsor de sub capotă, care livrează acum 510 CP şi un cuplu cu adevărat monstruos de 2,400 Nm. În această ipostază, de rând cu un sistem de tracţiune integrală permanentă, noul Zetros poate tracta încărcături cu o greutate de până la 40 tone şi să străbată terenuri accidentate în cele mai depărtate colţuri ale lumii, indiferent de condiţiile climaterice.
La nivel de design exterior Zetros nu s-a modificat prea mult, în materie de design unica modificare aparţinând grilei radiatorului, care mai rezultat într-o răcire mai eficientă a motorului. Afară de aceasta, şoferul va beneficia de un acces mai confortabil la bord, dar şi un instrumentar regândit.
0
1,951
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!