Toyota prezintă noul monovolum de top pentru oamenii de afaceri - GranAce Premium

10 Octombrie 2019, 09:12
Denis Godorozea
Toyota prezintă versiunea de top a monovolumului Hiace, dedicată afaceriştilor, ce-şi doresc mai mult spaţiu şi confort la bord. În urma modificărilor aplicate, modelul a primit şi o denumire nouă, GranAce Premium, pentru a se distanţa de versiunile standard Hiace, însă mai devreme în acest an monovolumul a debutat într-o ipostază similară în Thailanda, unde poartă denumirea Majesty.
Toyota GranAce Premium are la bază versiunea standard de caroserie a monovolumului Hiace, cu o lungime de 5.3 m. Cea mai mare diferenţă, comparativ cu versiunile standard, este dată la interior, unde proprietarii vor fi răsfăţaţi de materiale de calitate superioară, tapiserie din piele fină şi inserţii din lemn.
Standard monovolumul oferă şase locuri şi trei rânduri de scaune, cele mai confortabile fiind poziţionate central — două scaune cu suport lombar şi lateral profilat, reglaje electrice, suporturi pentru picioare şi cotiere integrate. Opţional clienţii pot opta şi pentru cel de-al patrulea rând de scaune care, însă, nu este capabil să ofere un nivel de confort similar.
Standard GranAce Premium include un sistem de climatizare dedicat, pentru cei din faţă şi pasagerii celui de-al doilea rând de scaune, sistem multimedia cu ecrane dedicate la posterior, cruise-control adaptiv. La exterior GranAce se va distinge prin farurile LED şi multiple inserţii decorative cromate. Puntea spate are o suspensie cu amortizoare şi arcuri, în timp ce Hiace poate oferi doar o suspensie cu foi de arc.
Monovolumul este propulsat de unitatea turbodiesel standard, de 2.8 litri, ce livrează 163 CP şi se cuplează la cutia automată cu 6 rapoarte. GranAce Premium poate răspunde celor mai severe standarde de siguranţă, având sisteme active precum cel de frânare automatizată cu detectarea pietonilor şi cicliştilor, sistem de menţinere a benzii de circulaţie şi de prevenire a impacturilor în marşarier.
Premiera publică a noului GranAce Premium va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo la sfârşitul acestei luni. Monovolumul cu denumirea respectivă va fi oferit exclusiv pe piaţa niponă, însă ulterior niponii promit să lanseze versiuni similare de top şi pe alte pieţe, cu alte denumiri.
0
3,697
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!