(VIDEO) Beat la volan, a încercat să fugă de poliţie! Isprava unui şofer din nordul ţării

29 Octombrie 2019, 14:18
Denis Godorozea
Un şofer din nordul ţării şi-a riscat viaţa şi a încercat să fugă de inspectorii de patrulare, fiind la volan în stare de ebrietate şi punând, astfel, în pericol vieţile altor participanţi la trafic. Urmărirea ca în filme şi reţinerea infractorului au fost surprinse de inspectorii de patrulare.

Cazul grav a avut loc în seara zilei de 27 octombrie, în oraşul Drochia. Inspectorii de patrulare aflaţi în serviciu au observat în trafic un automobil, ce se deplasa haotic. Pentru a preveni un accident rutier inspectorii au ordonat şoferului să oprească, însă acesta nu s-a conformat cerinţelor legale ale angajaţilor INP şi şi-a continuat drumul, în încercarea de a scăpa de urmărire.
Abia după două ore automobilul a putut fi oprit în apropiere de oraşul Edineţ, cu implicarea altui echipaj de poliţie. Şoferul a fost imobilizat, iar testul alcoolscopic cu aparatul Drager a indicat o concentraţie de 0.82 mg/l de alcool etilic pur în aerul expirat de bărbatul în vârstă de 42 ani, oridinar din Ocniţa.

Pe numele bărbatului a fost pornită o procedură penală. Acesta riscă să fie sancţionat pentru şofatul în stare de ebrietate şi pentru că nu s-a conformat cerinţelor inspectorilor de patrulare de a opri automobilul.
0
1,808
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!