(VIDEO) Cea mai aşteptată bătălie a anului: Porsche Taycan Turbo S versus Tesla Model S P100D!

18 Octombrie 2019, 11:33
Denis Godorozea
În web au fost publicate câteva secvenţe video cu cea mai aşteptată bătălie a anului din industria auto — jurnaliştii au pus la încercare electromobilele Porsche Taycan Turbo S şi Tesla Model S P100D pentru a stabili care, totuşi, este mai rapid. Astfel, în clipurile video de mai jos puteţi urmări o cursă de drag racind pe distanţa de un sfert de milă, dar şi câte o repriză de acceleraţie 0-250 km/h. Aşadar, astăzi aflăm care este mai rapid! Dar întâi de toate să ne amintim cu ce performanţe vine fiecare electromobil.
Porsche Taycan a debutat la începutul lunii septembrie, ca primul electromobil din gama Porsche, dar un model absolut original, ci nu creat pe baza modelelor existente cu propulsoare termice. Versiunea de top Turbo S este propulsată de două motoare electrice în cadrul sistemului de tracţiune integrală, ce livrează 761 CP şi 1050 Nm. În această ipostază Taycan poate accelera până la 100 km/h în 2.8 secunde.
Tesla Model S în versiunea de top P100D la fel dispune de două motoare electrice, ce livrează cumulativ 773 CP şi 967 Nm. Constructorul american declară că liftback-ul de top poate atinge viteza de 100 km/h în 2.6 secunde, fiind, astfel, mai rapid decât rivalul german. Cel puţin teoretic. Cum stau lucrurile în viaţa reală şi care dintre cele două electromobile este mai rapid vă invităm să urmăriţi în cele două secvenţe video de mai jos.
0
1,369
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!