(VIDEO) Cum arată noul update Tesla pentru sistemul multimedia pe viu? Impresii din prima sursă

4 Octombrie 2019, 13:04
Denis Godorozea
Ceva mai devreme în acest an am relatat despre familia de moldoveni, stabiliţi în Olanda, care de curând au devenit printre primii proprietari a unui sedan Tesla Model 3 şi au împărtăşit propriile emoţii şi trăiri din exploatarea electromobilului american. Ei bine, cu câteva zile mai devreme constructorul din California a lansat actualizarea de soft Tesla Software Version 10.0 pentru toate modelele din gamă, iar concetăţenii noştri au şi reuşit să beneficieze de ea şi au şi primele impresii!
După cum am vorbit într-o ştire recentă, actualizarea Software 10.0 este foarte consistentă — proprietarii electromobilelor americane au acum al bord acces la serviciile de streaming Netflix şi YouTube, iar pe lângă acestea sistemul de infotainment oferă şi câteva jocuri noi, printre care renumitul CupHead, care s-a ales şi cu o ediţie specială, creată pentru electromobilele Tesla. Mai mult, habitaclul electromobilului poate deveni o adevărată încăpere de petrecere cu prietenii, sistemul multimedia oferind funcţia de karaoke, denumită de cei de la Tesla Caraoke!
Concetăţenii noştri au realizat şi un clipuleţ video cu actualizarea sistemului multimedia şi mai spun că actualizarea aduce posibilităţi noi şi pentru aplicaţia mobilă, instalată pe smartphone-ul proprietarului pentru a interacţiona cu electromobilul la distanţă. Printre noile funcţii se enumeră acţionarea geamurilor de pe ecranul smartphone-ului. Cea mai importantă funcţie disponibilă la distanţă este, însă, Tesla Smart Summon, care permite proprietarului să "cheme" electromobilul în parcare graţie sistemului de pilot automat inclus.

"Fiecare cent cheltuit pe maşina asta e cel mai bun cent cheltuit vreodată" — se bucură Dan Ursu, fericitul proprietar al electromobilului Tesla Model 3. Clipuleţul video cu noul update de soft realizat de Dan îl puteţi urmări mai jos.
0
1,108
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!