(VIDEO) Peste 60 şoferi în stare de ebrietate documentaţi în acest week-end în Moldova. 50 dintre ei în stare de ebrietate avansată

28 Octombrie 2019, 14:26
Denis Godorozea
Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) a publicat statistica încălcărilor depistate de agenţii de patrulare pe parcursul acestui week-end. În perioada 25 — 27 octombrie 2019 angajaţii INP au depistat peste 2,000 încălcări în trafic, cele mai grave tradiţional fiind depăşirea limitei de viteză şi conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate. Numărul şoferilor prinşi băuţi la volan, de altfel, s-a majorat dramatic, comparativ cu week-end-ul trecut.

Astfel, în perioada menţionată au fost identificaţi 63 şoferi în stare de ebrietate la volan, dintre care 49 şoferi în stare de ebrietate avansată. Din numărul total de şoferi băuţi, 21 au fost depistaţi circulând pe străzile capitalei. Este şi cazul unei femei de 29 ani, care a fost înlăturată de la volanul unui automobil Toyota chiar în centrul Chişinăului, pe strada Vasile Alecsandri. În urma verificărilor, aparatul Drager a indicat o concentraţie de 1.15 mg/l alcool etilic pur în aerul expirat de tânăra şoferiţă, care, afară de aceasta, nici măcar nu deţine un permis de conducere. Forţele de ordine informează că femeia s-a ales cu un dosar penal.
Pe parcursul week-end-ului 1,153 şoferi au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei de viteză. În aceeaşi perioadă pe teritoriul ţării au avut loc 20 accidente rutiere, în urma cărora o persoană a decedat, iar alte 25 persoane s-au ales cu diverse traumatisme.

În context INP aminteşte că inspectorii vor intensifica patrularea pe întreg teritoriul ţării pentru a descuraja şi preveni şofatul în stare de ebrietate şi depăşirea limitelor deviteză.
0
1,524
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!