(VIDEO) Primul electromobil de serie Mazda va fi un SUV cu siluetă de coupe? Premiera programată pentru 23 octombrie

18 Octombrie 2019, 12:57
Denis Godorozea
Mazda a publicat un nou teaser video pentru viitorul electromobil de serie cu care a anunţat şi data debutului mondial — 23 octombrie 2019. În secvenţa video publicată de niponi pot fi urmărite şi anumite detalii de la exteriorul viitorului model, care atestă că acesta va fi un SUV, cel mai probabil de dimensiunile proaspătului CX-30, care în acest week-end debutează în ţara noastră.
Potrivit comunicatului de presă succint publicat de constructorul nipon, primul model electric din gamă va prelua limbajul stilistic denumit Kodo, sau sufletul mişcării, deci va avea un aspect exterior inspirat inclusiv de la modelele actuale din gamă. Totodată, niponii promit o dezvoltare a concepţiei respective, iar noile imagini de teasing sugerează că SUV-ul electric va avea siluetă de coupe.
Mai devreme niponii au publicat o secvenţă video cu interiorul viitorului electromobil — constructorul va utiliza materiale reutilizate pentru materialele de la bord şi promite mult spaţiu celor de la interior. Până acum, însă, nu se cunosc detalii despre substratul tehnic, aceste informaţii urmează să fie făcute publice în cadrul premierei mondiale pe parcursul săptămânii viitoare.
0
1,214
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!