Alfa Romeo a pregătit actualizări la nivel de dotări şi opţionale pentru sedanul Giulia şi SUV-ul Stelvio

20 Noiembrie 2019, 16:24
Denis Godorozea
Alfa Romeo a pregătit actualizări consistente pentru modelele Giulia şi Trofeo. Sedanul şi SUV-ul nu au fost supuse unui facelift de mijloc de carieră, însă constructorul italian a revizuit complet nivelele de echipare, în conformitate cu solicitările clienţilor. Din punct de vedere al designului şi substratului tehnic, însă, modelele au rămas neschimbate.
Alfa Romeo Giulia şi Stelvio, comercializate din 2020 vor avea un nou sistem multimedia, cu ecran cu comenzi tactile, cu dimensiuni similare, de 8.8 inch. Constructorul promite o precezie mai bună în operarea sistemului multimedia graţie noului procesor mai puternic. Totodată, afişajele multimedia au fost supuse modificărilor estetice pentru un surplus de ergonomie. În ciuda apariţiei comenzilor tactile, sistemul mai poate fi operat în continuare prin intermediul comenzilor dedicate de pe tunelul central.
Comenzile situate pe tunelul central au fost şi ele reamenajate, iar în spatele levierului cutiei de viteze se regăsesc suporturi pentru apă mai spaţioase. Tot pe tunel şi-a făcut loc un spaţiu dedicat de depozitare cu sistem de încărcare wireless pentru smartphone. Şoferii vor beneficia de un ecran de bord mai generos, de 7 inch, cu afişaje mai informative, între cadranele de bord clasice.
În lista sistemelor de siguranţă activă marea noutate este apariţia sistemului de pilot automat de nivelul II. Acesta include acum un cruise-control adaptiv cu sistem de frânare automatizată de urgenţă integrat, în tandem cu sistemul de menţinere a benzii de circulaţie.
0
1,502
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!