Atelierul german de tuning AC Schnitzer lansează un pachet de modificări pentru Toyota Supra

29 Noiembrie 2019, 10:54
Denis Godorozea
Tunerii de la AC Schnitzer au pregătit un pachet de modificări de performanţă pentru sportcar-ul Toyota Supra. Germanii oferă un set de elemente aerodinamice exterioare mai agresive, dar şi un surplus de putere pentru unitatea de propulsie de 3.0 litri, livrată de BMW. Or noua Supra are un substrat tehnic comun cu BMW Z4, nu?
La nivel de design exterior cei de la AC Schnitzer propun proprietarilor Toyota Supra un splitter frontal mai generos, integrat în bara de protecţie faţă, praguri laterale evazate, difuzor integrat în bara de protecţie spate, o capotă modificată cu prize de aer integrate, un eleron din fibră de carbon pe capacul portbagajului, terminaţii din fibră de carbon sau oţel inoxidabil vopsit în culoarea neagră pentru sistemul de evacuare standard şi jante originale de 20 ţoli. La interior modificările sunt minime — germanii propun înlocuirea elementelor decorative standard cu unele din fibră de carbon şi aluminiu.
În Europa Toyota Supra este oferită exclusiv cu benzinarul BMW de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie. Propulsorul dezvoltă 340 CP şi 500 Nm, iar datorită noii unităţi de control al motorului, livrate de AC Schnitzer, puterea maximă atinge 400 CP şi 600 Nm. Tunerii nu au relatat, însă, despre caracteristicile dinamice ale coupe-ului modificat. Standard Toyota Supra în ipostaza respectivă poate accelera până la 100 km/h în 4.3 secunde.
Pe lângă unitatea de propulsie, cei de la AC Schnitzer propun modificări tehnice pentru suspensie — sunt oferite arcuri modificate, care să reducă garda la sol cu 15 mm. Pachetul RS va aduce un alt set de arcuri şi amortizoare, care să reducă garda la sol cu 25 mm şi să rigidizeze suspensia. Preţul modificărilor nu a fost anunţat.
0
1,997
GALERIE FOTO (38 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!