Cea mai nouă versiune facelift a SUV-ului Mitsubishi ASX a ajuns în Moldova! Cât costă?

1 Noiembrie 2019, 09:59
Denis Godorozea
Actuala generaţie Mitsubishi ASX a primit recent un facelift consistent şi a marcat premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva în primăvara acestui an. Acum SUV-ul actualizat a ajuns în ţara noastră şi poate fi admirat în showroom-ul oficial Mitsubishi în Chişinău.
Deşi ASX a mai beneficiat anterior de modificări tehnice şi estetice, în acest an niponii au pregătit cea mai consistentă actualizare pentru actualul model. SUV-ul a primit o fascie frontală complet modificată, cu bară de protecţie, calandru şi faruri inspirate de la cele mai noi modele din gamă, în conformitate cu noul limbaj stilistic al companiei. La posterior au invervenit mai puţine schimbări, cel puţin blocurile optice şi-au păstrat forma, dar au căpătat o structură interioară modificată.
Mai detaliat despre modificările aplicate noului Mitsubishi ASX facelift am relatat anterior, iar acum să descoperim exemplarul care a ajuns în ţara noastră şi poate fi admirat chiar în aceste clipe în showroom-ul oficial Mitsubishi în Chişinău. Importatorul din ţara noastră a pregătit un Mitsubishi ASX echipat cu benzinarul aspirat natural de 2.0 litri, cu 150 CP şi 197 Nm la activ, cuplat la cutia cu variaţie continuă şi sistem de tracţiune integrală.
SUV-ul are inclus pachetul de dotări Instyle, ce prevede mai multe sisteme de siguranţă activă şi asistenţi pentru şoferi, precum sistemul de stabilizare şi senzori de parcare, lumină şi ploaie, cameră de marşarier. Habitaclul are o tapiserie combinată (textil + piele), iar consola centrală este dominată de ecranul noului sistem multimedia cu posibilităţi de integrare cu smartphone-ul. Aspectul exterior este condimentat de jantele din aliaj de 18 ţoli şi faruri LED.
Mitsubishi ASX facelift are un preţ de pornire de 18,900 dolari. Versiunea incipientă are sub capotă benzinarul aspirat natural de 1.6 litri, cu 117 CP şi 154 Nm la activ, cuplat la o cutie manuală, ce transmite cuplul pe puntea faţă. Versiunea de top Instyle, precum cea expusă în showroom, are un preţ de pornire de 22,900 dolari. Indiferent de varianta aleasă, clienţii vor beneficia de o garanţie de 3 ani sau 100,000 km.

Doritorii de a face cunoştinţă cu noul Mitsubishi ASX facelift sunt invitaţi în showroom-ul Autospace, situat pe strada Bucuriei 18a, în Chişinău.
0
3,212
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!