(FOTO) O bandă de încadrare este amenajată în intersecţia străzilor Studenţilor şi Calea Orheiului

6 Noiembrie 2019, 11:31
Denis Godorozea cu referire la Agora.md
Autorităţile îşi propun să fluidizeze traficul rutier în intersecţia străzilor Studenţilor şi Calea Orheiului din capitală prin amenajarea unor benzi de încadrare. Astfel, în intersecţia respectivă, vehiculele ce vin din sectorul Râşcani pe str. Studenţilor, cu untenţia de a vira la dreapta, pe str. Calea Orheiului, vor utiliza o bandă adiţională, prin care să ocolească semaforul.
Intersecţia străzilor Studenţilor şi Calea Orheiului din sectorul Râşcani este una dintre cele mai aglomerate din Chişinău, în special în orele de vârf. Noul proiect vine să fluidizeze traficul în zonă prin ocolirea semaforului graţie noii benzi de încadrare, datărită căreia şoferii vor putea ocoli semaforul din intersecţie şi să accedă pe str. Calea Orheiului.
Ulterior o bandă similară va fi construită pentru virarea la dreapta pe str. Studenţilor de pe str. Calea Orheiului, iar autorităţile vor amenaja căile pietonale şi vor reamplasa staţiile transporturilor publice. În total pentru proiect din bugetul municipal a fost alocată suma de circa un milion de lei. Între timp, şoferii ce circulă prin zonă sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.
0
1,817
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!