Hyundai prefaţează viitoarea generaţie a crossover-ului Tucson cu conceptul stilat Vision T

22 Noiembrie 2019, 10:44
Denis Godorozea
Una dintre cele mai importante premiere la standul Hyundai în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles este conceptul Vision T — prototipul prefaţează viitoarea generaţie a crossover-ului Tucson, care va suferi metamorfoze simţitoare odată cu schimbul de generaţii. Totodată, conceptul prevesteşte un sistem de propulsie plug-in hybrid pentru viitorul model, în premieră în istoria Tucson. Ce ziceţi de noul limbaj stilistic ales de Hyundai?
Contrar aşteptărilor, viitorul Hyundai Tucson nu va prelua limbajul stilistic cu blocuri optice faţă duble, precum noile Santa Fe, Palisade şi Venue. Viitorul crossover va avea mai multe tangenţe cu noua generaţie a sedanului Grandeur, cu blocuri optice integrate inclusiv şi în calandru. Mai mult, aceste tehnologii cel mai probabil vor migra pe versiunea de serie, fapt demonstrat chiar de noul Grandeur.
Noul Tucson va fi mai mare decât modelul actual — conceptul măsoară în lungime 4,610 mm, fiind mai scurt decât Santa Fe cu doar 80 mm. Afară de aceasta, precum şi prototipul, crossover-ul de serie va beneficia în premieră de un sistem de propulsie plug-in hybrid, însă cei de la Hyundai nu au oferit deocamdată informaţii despre substratul tehnic şi caracteristicile dinamice/eficienţă.
0
2,167
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!