Infiniti publică o nouă imagine cu SUV-ul coupe QX55. Un rival pentru BMW X4 şi Mercedes-Benz GLC Coupe?

5 Noiembrie 2019, 13:03
Denis Godorozea
Infiniti a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV coupe QX55. De această dată niponii au prezentat mai detaliat silueta viitorului model, care urmează să debuteze în premieră mondială în următoarele luni. Deocamdată constructorul nu a oferit detalii despre substratul tehnic, însă presa occidentală anticipează că noul model va fi apropiat tehnic de SUV-ul QX50.
Noul SUV nu a fost surprins anterior pe drumurile publice în timpul testelor, astfel designul său exterior nu a fost deconspirat. Totuşi, presa americană, cu referire la surse din interiorul companiei, declară că noul QX55 nu va avea o parte frontală identică cu SUV-ul QX50, deşi tehnic cele două modele vor fi asemănătoare. SUV-ul coupe nu va face revoluţie în materie de design, având un limbaj stilistic inspirat de la gama actuală de modele, iar cea mai mare diferenţă va fi făcută de posteriorul noii maşini, cu montanţi spate înclinaţi şi plafon plonjat.

Cel mai probabil noul QX55 va prelua unităţile de propulsie de la actualul QX50, benzinarul turboaspirat de 2.0 litri, cu 4 cilindri, ce livrează 249 CP sau 272 CP, în dependenţă de piaţă. Motorul se cuplează la cutia cu variaţie continuă.
0
1,242
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!