Marea premieră Mitsubishi pentru toamna acestui an este, de fapt, o versiune cross a monovolumului Xpander

12 Noiembrie 2019, 15:17
Denis Godorozea
Cu câteva săptămâni mai devreme Mitsubishi publica un teaser misterios care să prezinte silueta unui model absolut nou. Astăzi niponii au dezvăluit "marea" premieră a lunii noiembrie — o nouă versiune, de fapt, a monovolumului Xpander, cu indicile Cross. Monovolumul destinat pieţelor asiatice pune accentul pe practicism, iar noua versiune cu gardă la sol mărită va permite, teoretic, mici escapade şi în afara asfaltului.
Comparativ cu Xpander, noul Xpander Cross are o gardă la sol mai mare, inserţii decorative din plastic pe caroserie, caracteristice crossover-elor, iar de la monovolumul standard Cross a moştenit cele trei rânduri de scaune şi preţul accesibil. Deşi Xpander standard are o gardă la sol de invidiat, chiar şi comparativ cu "adevăratele" SUV-uri compacte, versiunea Cross mai aduce un surplus de 20 mm la înălţime, având o gardă la sol de 225 mm. În offroad, însă, Xpander Cross nu va face minuni, or precum şi celelalte versiuni are un sistem de tracţiune pe puntea faţă, iar sub capotă s-a situat acelaşi benzinar de 1.5 litri, cu 105 CP la activ.
Clienţii ce vor opta pentru un Mitsubishi Xpander Cross vor beneficia standard de un cruise-control, sistem de iluminare adaptiv şi aer condiţionat. Versiunea Cross a apărut peste 2 ani de la lansarea monovolumului original Xpander şi va fi iniţial destinată exclusiv pieţei din Indonezia, începând cu ziua de mâine. Ulterior modelul nipon va fi disponibil şi pe alte pieţe din Asia.
0
1,409
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!