Mercedes-Benz marchează cei 35 ani de la lansarea seriei Marco Polo cu o ediţie specială a monovolumului V-Class

22 Noiembrie 2019, 14:11
Denis Godorozea
Divizia Mercedes-Benz Vans are un motiv de sărbătoare — seria Marco Polo marchează 35 ani de la prima lansare! Cu această ocazie constructorul din Stuttgart a pregătit o ediţie specială pentru camper-ul expediţional Mercedes-Benz V-Class Marco Polo — ArtVenture.
Pentru prima dată seria Marco Polo a fost lansată cu renumitul Mercedes-Benz 209 D în 1984, pe baza acelui monovolum, care zeci de ani a fost utilizat în ţara noastră în rol de maxi-taxi. Modelul Bremer Transporter oferea la bord un pat pentru două persoane, un pat adiţional sub plafon, un aragaz şi compartiment frigorific.
Ei bine, timp de cei 35 ani modelele expediţionale cu sigla Mercedes-Benz au avansat mult în confort, calitatea materialelor la bord şi lista opţionalelor. Noua ediţie ArtVenture are la bază versiunea standard Marco Polo V-Class, include paturi pentru 4 persoane, cu plafon retactabil, aragaz şi compartiment frigorific. Din punct de vedere al designului ediţia ArtVenture se va distinge prin nuanţa specială a plafonului şi inserţiile decorative laterale pe caroserie.
Mercedes-Benz V-Class Marco Polo ArtVenture este propulsat de turbodieselul OM 654 de 2.0 litri, disponibil în câteva variante de putere. Motorizarea Marco Polo 250 d propulsorul oferă 190 CP şi 440 Nm, iar în versiunea de top, Marco Polo 300 d, turbodieselul livrează 239 CP şi 500 Nm, fiind disponibil un cuplu adiţional de 30 Nm în regimul ECO Boost. Standard cutia automată livreză cuplul pe puntea spate, iar opţional poate fi bifat şi sistemul de tracţiune integrală 4MATIC.
0
1,533
GALERIE FOTO (46 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!