Prototipul de teste a SUV-ului electric de serie Volkswagen ID.4 a fost surprins aproape decamflat

27 Noiembrie 2019, 15:46
Denis Godorozea
Un prototip de teste a versiunii de serie a SUV-ului Volkswagen ID Crozz, care va primi denumirea de serie ID.4, a fost surprins la etapa finală de teste cu un strat minim de elemente protectoare care să acopere designul exterior al modelului de serie. De menţionat că specialiştii germani, angajaţi în teste, au camuflat SUV-ul cu un calandru fals, care să facă prototipul electric asemănător cu un Opel.
Totuşi, cu o privire mai atentă putem uşor să identificăm în acest SUV varianta de serie a conceptului ID Crozz, însă limbajul stilistic al conceptului prezentat anterior pare să fie eliminat definitiv, or versiunea de serie nu doar va avea o caroserie tradiţională (conceptul avea o siluetă de coupe), dar şi elemente de design caracteristice gamei Volkswagen, iar multiplele elemente LED au fost înlocuite, pe alocuri, cu becuri tradiţionale, precum cele de indicatoare de viraj.
Potrivit datelor preliminare, viitorul Volkswagen ID.4 va avea dimensiuni similare cu actualul Tiguan sau Tiguan Allspace. SUV-ul are la bază platforma modulară MEB, dezvoltată special pentru electromobile, comună cu cea utilizată de hatchback-ul compact de serie Volkswagen ID.3. SUV-ul va fi oferit cu două motoare electrice, situate pe cele două punţi, care vor fi alimentate de la o baterie cu o capacitate de 83 kWh.
Premiera SUV-ului electric este planificată pentru prima jumătate a anului viitor, urmând ca lansarea pe piaţă să aibă loc până la finalul 2020. Volkswagen ID.4 va fi produs concomitent la două uzine, în Germania şi China.
0
1,399
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!