SUV-ul de top Mercedes-Maybach GLS debutează săptămâna viitoare! Va fi un rival pe cinste pentru Cullinan?

12 Noiembrie 2019, 16:43
Denis Godorozea
Versiunea de lux Mercedes-Maybach GLS şi-a anunţat debutul înainte de premiera noii generaţii a celui mai mare SUV din gama constructorului german. Mai devreme versiunea de serie a fost prefaţată de conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, iar săptămâna viitoare germanii vor prezenta oficial versiunea de serie a acestuia.
Prototipul de teste a fost recent surprins pe străzile germane în timpul testelor — SUV-ul camuflat a confirmat că viitorul Maybach GLS va avea un design similar cu celelalte versiuni de serie, cu excepţia micilor detalii, finisajelor şi ornamentelor exterioare. Bineînţeles, vor exista diferenţe mari la nivel de dotări şi ambianţă interioară. Conceptul Vision Ultimate Luxury, însă, cel mai probabil a fost rezervat pentru un viitor model de lux, dar cu siguranţă nu noul Maybach GLS.
Mercedes-Maybach GLS se va duela pe piaţă cu SUV-urile britanice Bentley Bentayga şi Rolls-Royce Cullinan. Graţie ampatamentului generos şi eliminării celui de-al treilea rând de scaune pasagerii scaunelor spate se vor bucura de un confort desăvârşit şi spaţiu suficient pentru a se acomoda.
Premiera noului Mercedes-Maybach GLS este programată pentru 21 noiembrie 2019 în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou. Se pare că modelul va fi destinat în primul rând pieţei chineze, însă apariţia acestuia şi pe alte pieţe este garantată.
0
1,524
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!