Sinteză alarmantă INP: aproape 60 şoferi au fost depistaţi la volan în stare de ebrietate pe parcursul week-end-ului!

25 Noiembrie 2019, 14:41
Denis Godorozea
Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) a publicat sinteza încălcărilor comise pe drumurile din Moldova în perioada 22 — 25 noiembrie 2019. Printre cele mai periculoase încălcări comise de şoferii din ţara noastră rămân a fi viteza excesivă şi conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate.

Astfel, pe parcursul acestui week-end angajaţii INP au înlăturat de la volan 58 şoferi aflaţi în stare de ebrietate. Alţi 932 şoferi s-au ales cu procese verbale pentru depăşirea limitei legale de viteză, în timp ce alţi 42 şoferi nu aveau un permis de conducere. Totodată, inspectorii de patrulare au sancţionat 61 şoferi care nu şi-au cuplat centura de siguranţă.
În aceeaşi perioadă pe drumurile ţării au fost înregistrate 17 accidente rutiere grave, în urma cărora 3 persoane au decedat, iar alte 19 persoane s-au ales cu diverse traumatisme.

Reamintim că anterior INP anunţa că inspectorii de patrulare vor intensifica activităţile pe drumurile din ţară cu scopul prevenirii încălcărilor RCR dar şi pentru a minimiza numărul accidentelor rutiere.
0
1,364
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!