(VIDEO) Audi marchează 25 ani de la lansarea legendarului break RS2 Avant cu un spot publicitar retro

11 Noiembrie 2019, 08:52
Denis Godorozea
Acum 25 ani Audi lansa legendarul break RS2 Avant. Deşi a fost produs într-o singură generaţie, RS2 Avant este unul dintre strămoşii actualei game de modele de performanţă cu sigla constructorului din Ingolstadt, iar divizia americană Audi şi-a propus să omagieze legendarul model cu un spot video special, creat pe baza secvenţelor publicitare din 1994, lansat cu doar câteva zile până la startul oficial vânzărilor noilor RS6 Avant şi RS7.
Pentru producţia spotului publicitar cei de la Audi au invitat pilotul de curse şi teste Volkswagen Hans-Joachim Stuck, care să demonstreze capacităţile break-ului demenţial german în nişte imagini video de excepţie, inspirate din materialele publicitare de la finalul secolului trecut. Astfel, noul video conţine atât secvenţe publicitare din 1994, cât şi materiale originale noi, realizate în forma video-urilor retro.
Deşi Audi RS2 Avant nu a fost prezent pe piaţa nord-americană, importanţa modelului nu este negată nici de clienţii şi fanii locali. Noul spot publicitar vine să promoveze actuala gamă de modele de performanţă prin istoria excepţională a legendarului break, dezvoltat de specialiştii din Ingolstadt în cooperare cu inginerii Porsche.
2
2,656
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!