ABT Sportsline a pregătit un pachet de tuning cu surplus de putere pentru SUV-ul de performanţă Audi SQ7

23 Decembrie 2019, 12:22
Denis Godorozea
ABT Sportsline a pregătit un pachet de modificări pentru SUV-ul de performanţă Audi SQ7. Ca deobicei, tunerii nu au aplicat modificări majore la nivel de design exterior, dar au oferit un surplus de putere unităţii de propulsie turbodiesel V8 de sub capotă.
Audi SQ7 mizează pe turbodieselul V8 de 4.0 litri, ce livrează standard 435 CP şi 900 Nm cuplu maxim. Tinerii de la ABT Sportsline au echipat motorul cu propria unitate de control ABT Engine Control, montată adiţional, datorită căreia motorul poate livra un maxim de 510 CP şi 970 Nm, deci cu 75 CP şi 70 Nm mai mult. Germanii nu au dezvăluit caracteristicile dinamice ale SUV-ului modificat, deşi punem pariu că timpul de acceleraţie de la 0 până la 100 km/h a fost îmbunătăţit cu câteva zecimi de secundă. Standard SUV-ul de performanţă poate accelera în 4.8 secunde până la 100 km/h şi are o viteză maximă de 250 km/h.
La nivel de design exterior tunerii şi-au propus să ofere maşinii un look original doar prin câteva seturi de jante originale ABT de 22 ţoli: Sport GR, HR Aeroindark şi HR-F. Clienţii mai pot opta pentru un sistem de evacuare modificat cu un sunet mai melodios. Preţul modificărilor nu a fost anunţat.
0
1,180
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!