Audi lansează pachete de modificări aniversare pentru modelele de performanţă din seria RS

16 Decembrie 2019, 09:14
Denis Godorozea
În 2019 seria de performanţă Audi RS marchează un sfert de veac de la lansare — primul model sportiv din gamă, break-ul Audi RS2 Avant a fost lansat pentru prima dată în 1994, reuşind să pună bazele unei dintre cele mai renumite game de modele de performanţă din istoria industriei auto mondiale, comparabilă cu BMW M şi Mercedes-AMG. Pentru a marca acest eveniment, germanii au pregătit pachete de modificări speciale pentru actuala gamă de modele de performanţă.
Pachetul opţional anniversary package 25 years of RS va fi disponibil pentru modelele Audi TT RS Coupe, RS4 Avant, RS5 Coupe şi RS5 Sportback, RS6 Avant şi RS7 Sportback, astfel, clienţii ce vor opta pentru SUV-urile de performanţă cu indicile RS nu vor putea bifa modificări similare. Versiunile speciale sunt disponibile inclusiv şi cu nuanţa exclusivă Nogaro Blue, nuanţa legendarului Audi RS2 Avant din 1994. Barele de protecţie şi pragurile laterale nu au suferit modificări, cu excepţia finisajelor gri, pe când siglele şi inscripţiile de pe caroserie sunt de culoare neagră.
Habitaclul maşinilor speciale va fi tapisat cu piele şi Alcantara de culoare neagră, cu cusături contrastante şi elemente de decor Nogaro Blue. De altfel, supradoza de exclusivism va indica un preţ mai piperat şi va aduce pentru preţul unui Audi TT RS un surplus de 9,350 euro, pe când vârful de gamă Audi RS6 Avant şi RS7 Sportback vor fi mai scumpe cu 14,500 euro cu pachetul aniversar bifat.
0
1,333
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!