BMW introduce în premieră pentru întreaga gamă de modele sistemul Android Auto din 2020

12 Decembrie 2019, 13:26
Denis Godorozea
BMW anunţă o actualizare importantă pentru sistemul de operare de la bordul actualelor modele din gamă, ce utilizează sistemul multimedia 7.0. Pe parcursul anului 2020 toate maşinile deja comercializate, ce utilizează acest sistem, vor beneficia de o actualizare over the air care să facă compatibil sistemul cu gadget-urile cu sistem de operare Android, graţie conectivităţii Android Auto.
Actualizarea bavarezilor va viza inclusiv şi afişajele instrumentarului de bord digital sau computerului de bord — sistemul Android Auto va afişa informaţii nu doar pe ecranul central al sistemului multimedia, dar şi pe instrumentarul de bord. Astfel, proprietarii BMW ce utilizează un smartphone cu sistem de operare Android vor avea acces la aplicaţiile gadget-ului direct la bordul maşinii, astfel sporind siguranţa şi confortul în utilizare.
Prezentarea sistemului Android Auto integrat în sistemul de operare 7.0 al celor de la BMW va fi prezentat în cadrul expoziţiei CES în Las Vegas la începutul anului viitor. Actualizarea va fi disponibilă pentru proprietarii maşinilor bavareze din vara anului viitor.
0
1,403
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!