Legendarul Dodge Charger primeşte în premieră un sistem de tracţiune integrală în tandem cu benzinarul V6 de 3.6 litri

13 Decembrie 2019, 17:11
Denis Godorozea
Dodge a pregătit actualizări tehnice şi estetice pentru legendarul muscle car Charger — versiunea GT, cea de-a doua motorizare din gamă, poate avea acum un sistem de tracţiune integrală. De menţionat, însă, că tracţiunea pe patru roţi nu este o premieră pentru modelul american, anterior aceasta fiind disponibilă pentru motorizarea incipientă.
Dodge Charger GT are şi un aspect exterior uşor restilizat — americanii propun un calandru modificat şi bare de protecţie noi. Pe capotă şi-a făcut loc o incizie de aer, iar capacul portbagajului are integrat un eleron nou. Lista jantelor disponibile a fost suplinită cu un set nou de 19 ţoli de culoare neagră.
Dodge Charger GT are sub capotă benzinarul V6 Pentastar de 3.6 litri, capabil să dezvolte 304 CP şi 358 Nm, cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea spate. Acum, însă, clienţii pot bifa în lista opţionalelor şi un sistem de tracţiune integrală part-time, pentru un condus mai confortabil pe timp de iarnă, însă acesta este în continuare capabil să livreze cuplul aproape în întregime pe puntea spate, pentru aventuri mai savuroase.
Actualul Dodge Charger este produs cu actualizări periodice timp de 13 ani, însă în continuare este unul dintre liderii segmentului pe piaţa americană — anul 2018 a fost încheiat cu vânzări de peste 86 mii unităţi în SUA. Preţul versiunii actualizate Charger GT AWD este de 36,500 dolari, pe când preţul de pornire pentru Charger SXT, versunea incipientă, este de 29,500 dolari.
0
1,712
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!