Mai mulţi şoferi au primit câte 100 dolari cadou în loc de amenzi pentru încălcările minore comise în trafic

30 Decembrie 2019, 14:11
Denis Godorozea
Un proiect inedit şi ciudat a fost lansat de poliţia din California: mai mulţi şoferi au fost surprinşi cu cadouri în formă de 100 dolari americani în loc să fie sancţionaţi pentru încălcările comise. Campania a fost lansată de poliţia din oraşul Madera, statul California, cu sprijinul unei companii private în ajunul sărbătorilor de iarnă.
Astfel, în luna decembrie 50 şoferi au fost stopaţi în trafic de poliţia de patrulare după ce au comis încălcări minore. Mare le-a fost uimirea şoferilor când în loc de amenzi au primit de la forţele de ordine plicuri cu câte 100 dolari americani. Poliţiştii au atenţionat, însă, şoferii despre necesitatea respectării regulamentului circulaţiei rutiere.
Campania de caritate se desfăşoară în California de 5 ani, iar şeful poliţiei din oraşul Madera este convins că aceasta oferă posibilitatea forţelor de ordine să comunice cu şoferii de trafic într-un mod mai liber şi pozitiv. De menţionat că proiectul nu este finanţat din bugetul de stat sau local, cheltuielile fiind acoperite în totalitate de o companie privată din oraşul Madera.
0
1,405
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!