Skoda va avea în gamă concomitent două versiuni diferite Rapid! Primele schiţe cu cel de-al doilea model

24 Decembrie 2019, 17:08
Denis Godorozea
Skoda a publicat primele schiţe oficiale cu designul exterior şi habitaclul viitoarei generaţii Rapid, care va fi comercializată pe piaţa chineză. Modelul se va distinge de cel prezentat mai devreme în Rusia prin designul exterior, dar şi o planşă de bord asemănătoare cu cea a predecesorului.
Aşadar, dacă pentru piaţa rusească constructorul din Mlada Boleslav a dispus o modernizare amplă a designului exterior şi a ambianţei interioare, atunci versiunea destinată Chinei va avea doar un aspect exterior uşor împrospătat, în timp ce habitaclul habitaclul va primi doar modificări minore. La nivel de design exterior sedanul şi hatchback-ul Rapid comercializat în China va avea blocuri optice, bare de protecţie şi un calandru nou, însă silueta clasică va fi menţinută.
La interior clienţii vor beneficia doar de un ecran nou al sistemului multimedia, poziţionat pe consola centrală, în timp ce planşa de bord, instrumentarul, volanul şi panourile portierelor vor rămâne neschimbate.
Versiunile chineze Rapid vor opta în continuare pentru benzinarul 1.5 MPI cu 110 CP la activ. Motorul respectiv se cuplează la cutia automată cu 5 rapoarte sau la o cutie clasică automată cu 6 rapoarte. Debutul public al versiunii actualizate Rapid este planificat pentru primele luni ale anului viitor. ţinând cont de modificările aplicate, versiunea chineză va menţine şi un preţ atractiv pentru clienţii din China.
0
1,653
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!