Această Volga cu doar 10 km parcurşi poate fi cumpărată la preţul unui BMW X5 nou-nouţ!

14 Ianuarie 2020, 14:36
Denis Godorozea
Un GAZ-3102 Volga cu doar 10 kilometri parcurşi este plasat în vânzare pe un site din Rusia. Sedanul clasic are un parcurs infim original şi este într-o stare tehnică perfectă. Mai mult, autorul anunţului declară că maşina nu a fost înmatriculată până acum, însă şi preţul este unul pe măsură.
GAZ-3102 Volga a fost lansat pentru prima dată în 1982, având la bază substratul tehnic al legendarului GAZ-24. Exemplarul dat a fost produs, însă, în 1995, iar odometrul indică un parcurs de doar 10 kilometri. Potrivit informaţiilor furnizate de autorul anunţului de vânzare, automobilul nu fost înmatriculat şi nici nu a fost exploatat niciodată, iar noul proprietar va avea ocazia să achiziţioneze primele plăcuţe de înmatriculare pentru sedanul clasic.
Sub capota acestei Volga s-a situat benzinarul de 2.5 litri, cu 100 CP la activ, cuplat la cutia manuală ce transmite cuplul pe puntea spate. Mai mult, automobilul nu este tocmai unul standard — acesta are un habitaclu cu tapiserie textilă de culoare deschisă şi inserţii din lemn natural.
Viitorul proprietar va avea, însă, să achite bani grei pentru a intra în posesia sedanului exclusiv, or preţul indicat este de 5 milioane ruble, echivalentul a 73,000 euro! Pentru această sumă poate fi achiziţionat un SUV premium bine echipat, precum BMW X5 sau Mercedes-Benz GLE.
0
3,765
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!