Bentley a transformat coupe-ul Continental GT într-un bolid de offroad! Va fi produs în serie?

27 Ianuarie 2020, 15:12
Denis Godorozea
Bentley a publicat în Twitter prima imagine cu bolidul de offroad dezvotlat pe baza actualului coupe Continental GT. Modelul a fost produs într-un singur exemplar şi nu va avea o continuitate pe linia de producţie.

Proiectul a fost dezvoltat de forţele comune ale specialiştilor din cadrul Bentley şi companiei americane Bomber Ski. Cel mai probabil, bolidul va participa la evenimentele Bomber for Bentley Ski & Drive Experience, organizate pentru clienţii companiei britanice, iar astfel nu va avea o versiune de serie, disponibilă pentru comandă pentru toţi doritorii.
Imaginea publicată de Bentley nu a fost însoţită cu informaţii adiţionale despre proiect, astfel nu se cunoaşte ce modificări tehnice a suferit coupe-ul. Modelul din imagini are un kit de protecţie exterior din plastic negru, specific modelelor cu capacităţi sporite în offroad, iar pentru aventuri în munţi pe plafon este prevăzut un suport pentru schiuri şi iluminare adiţională LED. Garda la sol a fost mărită graţie unor modificări şi componente realizate la nivel de suspensie, însă propulsorul W12 de 6.0 litri de sub capotă cel mai probabil a rămas fără schimbări.

Colaborarea dintre Bentley şi Bomber Ski a început anul trecut, când companiile au lansat o serie limitată de schiuri exclusive pentru clienţii constructorului auto britanic. Un set de schiuri exclusive, ornamentate cu aur, are un preţ de 3,750 dolari.
0
1,469
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!