Chrysler renaşte cu noul concept spectaculos Airflow Vision programat pentru debut la CES

3 Ianuarie 2020, 09:21
Denis Godorozea
Chrysler se pregăteşte să revină în forţă pe piaţă cu un model absolut nou — constructorul american, ce se află în pragul unui eşec total, avâd în gamă de facto doar două modele, prezintă conceptul spectaculos Airflow Vision, care va marca debutul public în cadrul expoziţiei CES, ce va avea loc la Las Vegas în câteva săptămâni.
Denumirea Airflow a fost prezentă în gama americanilor în prima jumătate a secolului trecut, între anii 1934 şi 1937. Acel Chrysler a fost un model revoluţionar în acei ani, fiind primul model american cu siluetă ondulată în schimbul siluetei clasice pătrăţoase, specifice automobilelor americane. Conceptul pregătit acum de Chrysler vine în formă de hatchback cu 5 uşi, cu forme ondulate şi design absolut nou, ce va determina aspectul stilistic al viitoarelor modele din gamă, iar noul Airflow Vision, cel mai probabil, va evolua într-un model de serie.
Americanii nu oferă prea multe detalii despre substratul tehnic, însă conceptul mizează pe un sistem de propulsie 100% electric, fapt despre care sugerează şi accentele din cupru de la exterior. Habitaclul surprinde cu 4 scaune separate şi mai multe ecrane pentru sistemul de infotainment, pus la dispoziţia tuturor pasagerilor la bord. Habitaclul este tapisat cu piele fină şi ornamentat cu inserţii din cupru. Lumina ambientală decorativă poate fi ajustată separat pentru fiecare pasager, în funcţie de preferinţele acestuia.
Mai multe informaţii vor fi dezvăluite în cadrul premierei publice la expoziţia CES. Acum nu se cunoaşte sub ce formă şi când Airflow se va transforma într-un model de serie, însă lansarea unui concept cu design absolut nou conturează planurile companiei pentru viitor — Chrysler planifică să revină în forţă cu o gamă actualizată de modele, cel puţin pe piaţa americană. Iar aici trebuie să menţionăm despre planurile de fuziune a concernelor FCA şi PSA, or în urma fuziunii constructorul american va avea acces la platformele franceze şi va putea dezvolta o gamă absolut nouă, bine definită, de sedanuri şi SUV-uri.
0
1,438
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!